E-book

Gratis e-book voor gescheiden ouders

Gratis e-book voor gescheiden ouders

In een scheiding staat voor het kind vaak alles op z’n kop. Afhankelijk van de leeftijd komen er allerlei extra thema’s en vraagstukken bij kijken. Vraag je je af hoe jullie ervoor kunnen zorgen dat de kinderen de hulp krijgen die ze verdienen, en hoe jullie ervoor kunnen zorgen dat ze zich gehoord en begrepen voelen in een tijd van zoveel veranderingen?
 
Zo ja, dan hebben wij een waardevol hulpmiddel voor jullie. In ons gratis e-book, “Wij, De Kinderen Scheiden Mee”, lees je allerlei praktische inzichten, ervaringsverhalen en informatie over onze werkwijze. Je kan het gratis downloaden, dan ontvang je het e-book direct in je mailbox. 
 
“Als ouders willen jullie dat het goed met ons gaat en hebben jullie altijd het beste met ons voor. Daarom is dit e-book speciaal voor jullie, zodat we toch nog lang en gelukkig samen in twee huizen kunnen leven.”
 

Wat kun je verwachten van het e-book?

Download het e-book hier!

In dit e-book vind je praktische inzichten, ervaringsverhalen en informatie over onze werkwijze, om hier vandaag nog iets mee te kunnen doen. Vul onderstaand formulier in en je ontvangt het direct!

  • Mag een coach bij jou in de buurt vrijblijvend contact met je opnemen?*
  • Vul aub hier je telefoonnummer in, zodat we snel contact met je kunnen opnemen.
  • Door het e-book te downloaden geef ik toestemming dat mijn gegevens worden verwerkt zoals beschreven in de privacyverklaring

Hoe kunnen wij jou helpen?

Vragen?

Vind hier een coach in de buurt