KSM Dag van het gescheiden kind

De Dag van Het Gescheiden Kind

‘’Dag van het Gescheiden Kind.’’

Iedere ouder met kinderen die er over nadenkt om zijn of haar relatie te stoppen, beseft dat deze beslissing heftige gevolgen heeft voor de kinderen. Hoe groot die gevolgen zijn, is moeilijk in te schatten. In het licht van de dag van het gescheiden kind, zijn al onze coaches kosteloos en vrijblijvend te bereiken. Wij denken heel graag met je mee wat we voor jouw gezin en vooral voor je kind kunnen betekenen.

Hoe vertelt een kind wat het voelt tijdens de scheiding? Hoe vertelt een kind wat het wil na de scheiding? Als een kind moet praten over iets waarvoor de ouders zelf nog de juiste woorden moeten vinden, hoe moet een kind dit dan doen? Kinderen zijn in staat om het anders te doen, daarom krijgen zij op de ‘Dag van het Gescheiden Kind’ de aandacht die ze verdienen en hard nodig hebben.

Ieder kind heeft een verhaal en een steuntje in de rug nodig. Deze dag is er om kinderen van gescheiden ouders in het licht te zetten. Onze coaches zetten zich iedere dag in om kinderen en hun ouders hierin te begeleiden. Al onze coaches zijn op de dag van het gescheiden kind kosteloos en vrijblijvend te bereiken. Wij denken heel graag met je mee wat we voor jouw gezin en kind kunnen betekenen.

Je kunt deze infographic hier ook downloaden:
De dag van het gescheiden kind