Coaches

Als ouders scheiden,
scheiden de kinderen mee

Onze coaches

Al onze coaches werken vanuit de visie dat ieder kind in scheiding een extra steuntje in de rug verdient. Iedereen werkt vanuit eigen expertise en achtergrond. Wel gezamenlijk vanuit dezelfde methodiek en werkvormen. Laagdrempelig, preventief en voor het hele gezin. Iedere coach, vermeld op onze website, valt onder onze licentie om hiermee te werken. Zo borgen wij de juiste kwaliteit.

Vaak maakt dat kleine extra beetje aandacht, de grootste verschillen. Daar zijn wij voor. Wij staan gezamenlijk klaar voor jullie. Om iedere scheiding als gezin zo goed mogelijk te begeleiden naar een nieuwe toekomst. 

Een coach van De Kinderen Scheiden Mee levert een bijdrage aan het voorkomen en/of verminderen van problemen die voortvloeien uit de scheiding en helpt de verwerking van de scheiding zo goed mogelijk op gang te brengen bij kinderen in scheiding. De methodiek is ontwikkeld om de communicatie tussen ouders en kinderen te verbeteren, waardoor er meer begrip ontstaat zowel vanuit de ouders als vanuit de kinderen.

Een erkend coach volgt jaarlijks bijscholing. Alleen deze coaches worden vermeld op onze website. De Kinderen Scheiden Mee, de methodiek Het Zandkastelenprogramma® is geregistreerd bij het Benelux Merkenbureau en is eigendom van AMV-Opleidingen.

Vragen over onze coaches

Jazeker! Hieronder vind je wie er bij jou in de buurt werkt met deze methodiek. Bij iedere coach vind je ook de rechtstreekse contactgegevens. Hier kan je contact opnemen met een coach naar jouw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk contact met ons op te nemen via de algemene contactgegevens, dan kunnen wij altijd nog met je meedenken en koppelen aan de juiste begeleiding.

Deze methodiek is in groepsverband ontwikkeld voor kinderen tussen de 6 en de 18 jaar. Vanzelfsprekend kan dit per situatie verschillen, zeker voor individuele coaching begeleiden we ook veel jongere kinderen en oudere jongvolwassenen.

Vind jouw coach in de buurt

|

Scroll naar boven